Družbena odgovornost

V podjetju RcG d.o.o. verjamemo, da je družbena odgovornost podjetja pomembna za dolgoročno uspešnost podjetja. Zaradi tega so načela odgovornega ravnanja del kulture v podjetju in so temeljno vodilo pri izvajanju vseh procesov v podjetju.

Zaposlene v podjetju vseskozi spodbujamo k dodatnemu izpopolnjevanju veščin, nadgrajevanju znanja, skrbi za družino in sodelovanju v projektih lokalne skupnosti. Spodbujamo varčevanje z energijo, saj neprestano nadzorujemo porabo energije in investiramo le v tisto strojno opremo, ki, navkljub večji zmogljivosti, porabi manj energije.

Podjetje aktivno podpira projekte lokalne skupnosti, kulturne in športne prireditve, dobrodelne ustanove in posameznike, ki opravljajo aktivnosti v dobro okolja, v katerem delujemo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.