Zgodovina

Podjetje RcG Informacijske tehnologije d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 kot podjetje za organizacijo poslovanja, ki je ponujalo računovodske storitve, špedicijo in različne programske rešitve. Takratne programske rešitve so delovale v okolju HP3000 in so bile napisane v Cobol/Clipper/TSQL programskih jezikih. Kasneje se je podjetje osredotočilo predvsem na razvoj programskih rešitev. Tako je podjetje sredi devetdesetih letih predstavilo več novih programskih rešitev, ki so delovale na platformi Microsoft (Windows/SQL). Ta generacija programskih rešitev je sodila v razred aplikacij odjemalec-strežnik. Nekatere izmed teh rešitev (Materialno poslovanje – Saturn, Knjigovodstvo – Luna, Trženje oglasnega prostora – Merkur) so v uporabi še danes. Podjetje je zgodaj spoznalo prednosti, ki jih prinaša svetovni splet, zato je že leta 1997 pričelo z razvojem internetnih programskih rešitev, ki so pripeljale do nastanka spletne platforme RcG.Assist.

Naš cilj je razvoj najsodobnejših poslovnih programskih rešitev in povezanih storitev, ki strankam omogočajo racionalizacijo poslovanja na vseh ravneh. Zaradi tega posvečamo veliko pozornost zaposlenim in kakovosti naših poslovnih rešitev. Potrditev naše zavezanosti je pridobljeni certifikat kakovosti ISO 9001:2008.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.