Bogate izkušnje, ki smo jih pridobili z uvajanjem informacijskih rešitev v različnih panogah, nam omogočajo, da poznamo delovanje in posebnosti večine procesov, ki potekajo v podjetjih.

Svetovalne storitve podjetja so namenjene izboljševanju delovanja posameznega procesa in delovanja podjetja v celoti. Pri svetovanju uporabljamo metodo dobrih praks iz različnih gospodarskih panog, zahteve standarda SIST EN ISO9001:2008 in sočasno upoštevamo specifičnost vsakega podjetja.

 
 
 

Uporaba Rcg.Assista ni omejena zgolj na trenutne poslovne procese. Omogoča tudi nadaljnji razvoj poslovne rešitve, ki pa je zelo prilagodljiva dejanskim potrebam naročnika.

Imamo  bogate izkušnje  na področju upravljanja naslednjih poslovnih procesov:

  • Obvladovanje terjatev, izterjav, izvršb in zavarovanj v finančni industriji
  • Servisiranje IT opreme
  • Izobraževalni procesov
  • Upravljanje odnosov s strankami (CRM)
  • Razvoj spletne platforme RcG.Assist
  • Razvoj poslovnih rešitev po naročilu strank
  • Razvoj novih funkcionalnosti znotraj obstoječih poslovnih rešitev

Večina virov v podjetju je usmerjena v raziskave in razvoj programskih rešitev. Pri razvoju se osredotočamo na uporabo najnovejših konceptov razvoja programske opreme.

Imamo tri veje razvoja:

  • Razvoj spletne platforme RcG.Assist
  • Razvoj poslovnih rešitev po naročilu strank
  • Razvoj novih funkcionalnosti znotraj obstoječih poslovnih rešitev

Razvoj poslovnih rešitev po naročilu je namenjen strankam, ki potrebujejo specializirano rešitev za upravljanje poslovnih procesov. Potrebe po takšnih rešitvah so praviloma vezane na specifične zahteve, ki jih obstoječe standardizirane rešitve ne izpolnjujejo.

Standardizirane poslovne rešitve RcG.Asssit je mogoče dopolnjevati in izpopolnjevati z novimi funkcionalnostmi. Dodatne funkcionalnosti so povezane s specifičnimi zahtevami strank, ki jih ni mogoče vgraditi v obstoječo poslovno rešitev.

Celoten proces razvoja poteka v skladu s standardom ISO 9001:2008, kar zagotavlja, da bo razvoj poslovnih rešitev opravljen kakovostno in z minimalnim tveganjem za naročnika.

 
 
 

Nudimo celovito in strokovno podporo uporabnikom informacijskih rešitev podjetja. V okviru podpornih storitev nudimo dostop do helpdesk-a in pomoč na daljavo. Podpora uporabnikom je namenjena odpravi napak v delovanju informacijskih rešitev, odpravi napak, ki so jih povzročili uporabniki in naročilu sprememb v delovanju informacijskih rešitev.

 
 
 

Organiziramo delavnice za usposabljanje naročnikov. Na ta način lahko predstavimo osnove uporabe programske rešitve. S tem dosežemo hitrejšo osvojitev programskega orodja za lažji in uspešnejši prehod vseh uporabnikov na novo poslovno rešitev.

Usposabljanje je eden od ključnih dejavnikov, ki vpliva na uspešnost in zadovoljstvo vpeljane nove programske rešitve. Zaradi fluktuacije zaposlenih in novih funkcionalnosti je priporočljivo, da se usposabljanja izvajajo skozi celotni življenjski  cikel posamezne poslovne rešitve.

Ponujamo uporabniška in administrativna usposabljanja, ki jih, po potrebi, prilagajamo posameznemu podjetju in znanju uporabnikov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.